tiistai 31. tammikuuta 2012

Kohmeinen, aurinkoinen maailma

Kannoin kohmeisissa sormissani kotiin pussillisen kasviksia. Ihania luomuomenoita. Salaatteja. Appelsiinin. Koen, että nyt jos koskaan tarvitsen värien voimaa. Antioksidanteilla ja vitamiineilla on hyvä lähteä suojautumaan pakkasta vastaan. Pakkanen tuolla todella nyt on...


Maisema tuntuu jähmettyneen paikoilleen. Jos kylmettymiseltään huomaa pysähtyä katsomaan tarkemmin, niin ihmeteltävää riittää. "Nättiä", mietin hetken ja jatkan matkaa vähän rauhallisempana.


Tanssitunnilta sain taas valtavasti energiaa ja jokusen uuden ajatuksenkin. Saan ilmaistua asioita itselleni tanssimalla... Kun muistaisinkin pysyä liikkeessä! Kehotan kaikkia tanssimaan!!! Kaikki osaavat tanssia ja kaikki tanssi on kaunista. Anna liikkeen tulla... ja katso, minne se vie.


Tällaisen kyhäsin itselleni kasinaamuksi. Laitoin mukaan osan Iherb:stä saamastani Macro Greens-näytepussillisesta, joka maistui muuten todella hyvälle. Sain vihdoinkin tehtyä ensimmäisen Iherb-tilaukseni! Olen tyytyväinen. Tuotteen makeus johtuu varmaankin osin steviasta, jota oli lisätty tuotteeseen tuomaan makeutta... Ravintosisältö on vakuuttava.

Aurinkosmoothie

1 appelsiini
puoli pakastettua banaania
REILUSTI vihreää (käytin salanova- ja romaine-salaattia)
1 rkl Macro Greens -viherjauhetta
1 rkl macaa
1 rkl kookosöljyä
vettä

Sulata kookosöljyä hetki lämpöhauteessa. Huuhtele salaatinlehdet ja pilko ainekset. Lisää kaikki ainekset blenderiin ja sekoita. Tarkista maku.


Vähän aurinkoa pakkaseen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti