sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Viiiikonloppu

Käytiin Puijontornissa tänään. Ensimmäistä kertaa. Puijon alue on täynnä metsäreittejä ja huipulta löytyy sympaattinen hotelli sekä ravintola/ kahvila maisemalla. Pakko mennä juomaan sinne teet ehkä huomenna, oli sen verran kiva <3 Ihana, kun tuollanen alue melkein takapihalla.


Perjantaina oli tentti, mutta tänään on ollut niin lauantai hyvällä tavalla. Keitettiin glögiä. Nyt saa joulukin tulla! Poltan kynttilöitä ja välillä annan itseni ajatella lumisadetta... sitä, mitä kenellekin antaisin. Hippikaveri jaksaa tehdä joululahjansa ja -korttinsa itse. Ehkä minäkin jotakin. Ajatushan se on tärkein. On monia, monia ihmisiä, joille haluaisin sanoa vaan kiitos; välittää sen, että ajattelen.

Kämppä tuoksuu IHAN kauralle ja kookokselle. Keksit jätettiin jäähtymään... Iltasuunnitelmana kaura-karpalokeksejä ja leffaa - lauantai.

Kaura-karpalokeksit

2 1/2 dl kaurahiutaleita
1 dl spelttijauhoja
3/4 dl kookosöljyä
1-2 rkl hunajaa
1 tl leivinjauhetta
1/2 tl aitovaniljaa
1/2 dl vettä

Sulata kooskosöljyä vesihauteessa. Sekoita ainekset keskenään! Lusikoi taikinaa leivinpaperille ja muotoile haluamasi muotoisia keksejä. Karpalot voit sekoittaa joko taikinan joukkoon tai asetella ne keksien päälle. Paista 180 asteisessa uunissa noin 17 minuuttia. Anna keksien jäähtyä hetki ennen tarjoilua.


Hyvää viikonloppua! Toivottavasti siellä kaikki hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti