sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Sunnuntaihaahuilua

Koska eilen panostin opiskeluun, niin tänään panostin tuotah... ruokaan :) Elämänlaatuun, sanotaan elämänlaatuun. Siihenhän kannattaa aina panostaa!

Aloitin aamuni tavalliseen tapaan sitruunavedellä sekä suurensuurella kupillisella marjoja ja hunajaa. Olen melko kiintynyt tuohon yhdistelmään, enkä ehkä vähään aikaan ole siitä luopumassa. Maustamatonta soijajugurttia olisin heittänyt mukaan, ellen olisi syönyt sitä illalla taatelipalojen kera loppuun.

Oli niin hyvä ilma, etten voinut olla kävelemättä kauppaan. Siellä paistoi aurinko! Täällä on satanut monta päivää putkeen. Niin paljon, että ostin jo kumpparitkin. Tuolla ne on eteisessä: uudet Hai-saappaat! Kovasti niitä pitikin etsiä. Löysin kaupanhyllyltä maailman sympaattisimman parsakaalen. (Aivan.) Sen ympärille yritin kehitellä lounaani.

Supersalaatti

-parsakaali
-punasipuli
-avokado
-rucola
-auringonkukansiemen
-oliiviöljy
-ruususuola
-sitruunanmehu

Höyrytä parsakaalia kattilassa. Kuullota punasipulia nopeasti pannulla. Pilko ainekset ja kippaa kulhoon. Lisää oliiviöljyä, ruususuolaa ja sitruunanmehua makusi mukaan. Ripottele päälle siemeniä. Nauti hitaasti Yogi-teen kanssa ulos ikkunasta tuijotellen :)



Katsotaan, mitä tässä vielä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti