sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Banaanilättyjä

Tehtiin T:n kanssa banaanilättyjä. Niitä kuuluisia, joista monissa blogeissa on viime aikoina kohistu. Kuulin reseptin kämppikseltä ja viimein ekyin Eeva Kolun blogiin. Pakkohan niitä oli kokeilla! :)

Ohje on hämmentävän yksinkertainen:

2 kananmunaa
1 kypsä banaani
ripaus aitoa vaniljajauhetta

Sekoita ainesosat ja paista pannulla nokareessa voita/ kookosöljyä.

Me teimme sekoitusvaiheen blenderissä, mikä kuohkeutti hyvin. Paistorasva puuttui meiltä kokonaan, mikä aiheutti noh... tämän:


Läjähän siitä tuli :") Mutta oli kuulkaas hyvää. Ihana, terveellinen jälkiruoka/ välipala tällainen! "Lättyjen" päälle laitettiin maustamatonta Alpro Soya -jugurttia ja vaniljajauhetta.

Parhaimmillaan lätyt ovat kera valkoisen teen. Ja neilikoiden. Ostin eilen neilikanoksan ikkunanlaudan maljakkoon <3


Niin paljon on jäänyt kertomatta blogihiljaisuuden aikana... M:n ensimmäiseen Oulu-visiittiin ja erääseen kotoisaan aamubrunssiin voitte tutustua täällä <3



1 kommentti:

  1. Minullakin ollut näiden lättyjen teko mielessä pitkään... Kerran tein samantyylistä munakasta, johon tuli kaurahiutaleita ja banaania! Hyvää sekin olit! Ja voi brunssi <3

    VastaaPoista